måndag 4 maj 2009

Silly Season

Inför Quizen den 13 maj har Kanonerz drabbats av ett fruktansvärt chockbesked; Mackan kan inte vara med! Detta är givetvis inget vi har gått ut med utan behandlat internt. Först i krisgrupp och sedan med kreativt framåttänk. Vi gick genast snabbt igenom våra nätverk (att ställa in var inte ens uppe på tal) och kan redan idag gå ut med att vi har ett muntligt avtal med en tillfällig ersättare! Det är en mycket rutinerad quizare som både varit med och burit fram sitt lag till vinst ett flertal gånger på munken samt även visat sig vara en ödmjuk och ytterst trevlig person utanför tävlan.

"Vi har höga förhoppningar på att vårt nyförvärv kommer att fylla en stor del av det enorma tomrum som Marcus lämnar!" - Kommenterar presstalesmannen under måndagskvällen.

Med respekt för övriga lag och för att dra ut på mystiken avvaktar vi med att gå ut med namn och bild på personen i fråga...

/H

Fotnot. Mackans ursäkt till att missa quizen är lika självklar som förlåtande: Han ska till Skåne.

4 kommentarer:

  1. Brunhårig skönhet avviker också antagligen - StudentOrkesterFestival!

    SvaraRadera
  2. Und? Du är ju ICKE med i Kanonerz. ;) Dock lite synd att vi inte får piska in en till mexikansk afton, kunde ju bli en fin tradition.

    SvaraRadera
  3. Här får man plötsligt reda på att sin musikquizpartner - brunhårig skönhet, INTE kommer att delta på nästa quiz och plötsligt är man borträknad från quizkvällen. Hm..jag ska nog fixa två nya kompanjoner. ..och Emelie, vi måste prata.

    SvaraRadera
  4. Kanonerz blogg: "Först med det senaste"

    SvaraRadera