måndag 18 maj 2009

Läspningar och rop

Så. Tillbaka från landet som gav oss marackas och kastanjetter! Som väntat blev det inte mycket playa och cervesas på favör, utan 74 timmars jobb på 6 dagar.
Tror ni vi var törstiga efter siestan på lördagen? Ölen har aldrig smakat så gott (eller...jo det har den väl iofs) Framåt elva tyckte vi det var dags att äta middag och vi hamnade på ett tapas-ställe med Spaniens motsvarighet till Kanonerz! El Tunas! Väldigt smakfullt klädda grabbar som spelade gitarr så att senoritasarna blev helt tokiga! (Väntar oss en liknande reaktion på premiären för oss...) Samtidigt såg vi Villa Real spöa Real Madrid på tv så stämningen i byn var på topp när vi gick vidare mot la discoteca. Där blev vi poco loco tillsammans med lokalbefolkningen tills solen gick upp och vi lämnade scenen åt den gryende dagen...


Chadde och Davids reflekterar över livet (Here, in this region - we looooove the bull!)

Utsikten från maskintrappan - är det inte vackert så säg

Hoppas kunna lägga upp mer roliga bilder, om Andreas släpper till på copyrighten... Kanske på skotten som tydligen hade Chrissie Hynde som en av sina bästa vänner och levde efter ordspråket: Never eat on an empty stomach.

Äh - jag tipsar om en låt istället. Här har ni!

- Taco

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar