fredag 24 juli 2009

Sonisphere del 2.2

BATTERY - BAM!
CREEPING DEATH - POW!
FUEL - SMASH!
OF WOLF AND MAN - KA-BLANG!

Inte sedan Batman, med Adam West i huvudrollen som "the cape crusader", sändes under 60-talet har det funnits så mycket slagkraft i ett kulturevenemang. Och dessa fantastiska käftsmällar följer Metallica upp med Fade to black! Min vokabulär innehåller inte tillräckligt många superlativer för att beskriva hur otroligt bra det är. Det är nästan skönt att intensiteten sänks en smula när de river av ett par låtar från Death Magnetic så att man kan hämta andan innan min absoluta favorit, Sad but true, rivs av. Tyngre än så blir det inte!

Mitt under solot till Nothing else matters, ramlar en (drogpåverkad?) kvinna framför oss ihop av vad vi tror var uttorkning. Hennes kompis sprang iväg och hämtade vätska och en kille bredvid som verkade vara läkare tog hand om henne tills hon repade sig. Det var det enda negativa som hände under denna fantastiska konsert.

En annan kul anekdot är att vi stod precis bredvid Teddy Lukic. Han såg dock lika sur ut som när han blev utvisad mot tyskarna i VM 2006. Vi andra gick mot grindarna lika glada som domaren som visade ut honom. Jag säger så här: Underbart!

/Mac

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar