tisdag 21 juli 2009

Sonisphere del 1

"De sa att det skulle åska i Hultsfred men det är inte åska, det är Nicholas Arson!"

"Chris Dangerous, från engelskans farlig, vänsterhand är snabbare än fem genomsnittliga hårdrocktrummisar. För varje slag kommer ni tryckas några centimeter ner i backen men samtidigt kommer era sinnen lyftas upp mot skyarna."

"Jag trillade i vallgraven men tog mig upp ur helvetetes käftar på grund av en anledning och en anledning endast. Det finns mer rock 'n roll att spela!"

"Vill ni ha Metallica rockers? Tyvärr måste alla efterkommande band ställa in för nu måste the Hives spränga scenen! Tic tic tic tic BOOM!"


Som vanligt är Howling Pelle störst och bäst när det gäller mellansnack. Och hans kollegor i the Hives levererar. Det är fullt ös från början till slut och kylan efter ösregnet som drog ned över småland var som bortblåst. Dock nådde konserten inte samma höjder som i Norrköping tidigare i vår, mycket pga av det stundtals dåliga ljudet. Solida 4 môcke bra av 5 möjliga.

Återkommer med recension av Metallicas gig. Måste bara komma ner lite på jorden, så här tre dagar efter är jag fortarande helt euforisk. Den var FANTASTISK!

Hört på Hives spelning:

-Öhhh, ni missade Machine Head!
-Döhh, vi var här för att få bra platser!
-Öhhh Machine Head är så sjukt mycket bättre än Hives!
-Döhh, näää! Hives är sjukt mycket bättre än Machine Head!
-Öhhh, näää! Machine Head var asbra!
-Döhh, Hives är bättre!
-Öhhh...

Osv. Sköna rockers!

/M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar