lördag 11 juli 2009

Munken in the park: Fredag kväll

John ME? Jamie Walters? Vem är vem?



Första kvällen på mini-festivalen Munken in the Park var inormt lyckad! Efter en frekvent uppdaterad väderleksprognos landade vädret tillslut på växlande molnighet med klara inslag av solsken, perfekt!

Reza med band var först ut klockan 15.00 och stora delar av Kanonerz var på plats för att fira starten av semestern med öl och musik! Ryktet hade nått oss att Reza slutat jobba på Munken för att ut och resa (jaja) samt att satsa på musiken! Kanonerz önskar honom ett stort lycka till i denna ultimata kliché! Med tanke på det han framförde under sina 25 minuter ser vi ingen anledning till att han skulle misslyckas med sin vision. Det var överraskande bra och Maco köpte till och med 2 CD-singlar (likadana, why?). Bra start!

Efter Reza följde 3 olika framförande; tjej-duett, 80-talsband med ungdomar och en skum snubbe med rasta och gitarr som funkade sådäääär..

Nåja, sen kom snygg-John ME igång och då föll vi direkt. Bara han och hans gitarr. Vi och vår öl. Solsken.

Sen kom en skum herr-duo med tveksamma manchesterkostymer, och efter det Illfigure som brölade friskt i solen (inte deras rätta element om man säääääer). Trummorna var rätt bra iaf..

Jonna Lee var minst lika snygg som John ME och sjöng minst lika bra. (Stod de och smyghånglade bakom huset sen, eller bara kramades? Hehe) Maco hade gjort sin research grundligt! Mest folk var det, givetvis, framför Salem el Fakir som gick på vid 22.00. Med sitt band presterade han faktiskt mer underhållning än väntat och får med beröm godkänt betyg.

Bilder hoppas vi kommer upp snart. Tills vidare får ni kika igen på detta coola klipp från P3-guld galan. Beakta den grymma scenen och den sjukt snygga P3-loggan i golvet!

/H


Munken kväll 1 - Fredag:

15.00 REZA

15.40 MICAELA PETERSSON

16.20 GEORGA

17.00 MADELEINE JONSSON

18.00 JOHN ME

19.00 FREDRIK JOHANSSON & HUNDA

RNA

20.00 ILLFIGURE

21.00 JONNA LEE

22.00 SALEM AL FAKIR






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar