måndag 10 augusti 2009

Jobb vs. Semester


moment 22. För att få semester måste man jobba. För att stå ut med att jobba måste man ha semester. Hmm, moment 21 kanske. Ja.

Ångesten har lagt sig likt dimman i Lützen över landet denna måndag. Såväl i Norrköping, såväl i Kristianstad. Men på mig rör den inte ett skvatt! Jag står pall en vecka till. Det är som belöning för tysklandsveckan då alla "vi är och badar"-sms trillade in som exotiska djur i Tanzania.

Jag och S träffade en underlig människa i lördags kväll. Han var från Landskrona men bodde sedan några år här på gränsen till göinge-bygden. Han berättade vilt och gärna om sina eskapader med sina lumparkamrater; vilka kvinnor han dansat med de senaste åren; vilka av hans kvinnor som rökte och ej; samt att han varit i Kungagraven i Kivik även utan att älska där inne. Enormt underhållande! Kvällen avrundades med att vi smet från stället, förolämpade den polska kvinnan i pølsevagnen med ett "-En tack så mocka" och cyklade hem i racing-tempo. Jag vann.

Laddar såklart inför WoW. Bara ett par dagar kvar nu! Som schemat ligger blir det tajt med mat på fredagen. Intravenöst? 7-8 kexchoklad? Har gått igenom lite Band of Horses igen, och Laakso såklart, och Beirut. Kan bli enormt! Skön kick-start med bob hund på torsdagskvällen också!

Skön spellista för WoW 2009:





Bjuder på en favoritbild ur arkivet.

Sov gott!

/H




1 kommentar:

  1. Du kanske inte borde sova under WoW. Bara ett tips från coachen.

    SvaraRadera