fredag 13 mars 2009

Ridå.

21.5 poäng. Inte mycket att komma med i quiz-sammanhang. Efter en lysande start med nästan full pott på skivomslagen kom verkligheten ikapp oss när DJ Dude började spela upp kvällens samling quizlåtar. Första låten, andra låten (Kents engelska version av En himmelsk drog, men vad skulle man fylla i på pappret?), tredje, fjärde, femte.... Först under den sjätte låten spikades den första poängen och vi hade givetvis insett att det blir otroligt tufft att nå en pallplats under denna holmgång.

Turligt nog hade vi sällskap av två skönheter, en från tunnan och dennes kamrat. I vad som kan klassas som en god dos övermod bestämdes att dagens tvåa (i den interna tävlingen mellan Kanonerz och skönheterna) skulle bjuda segraren på fest. Kanonerz står som festvärd senare i mars! Givetvis för att vi är gentlemän, inte för att vi kom tvåa.

Segrare allt som allt blev för andra gången Micke P3/A-S på 29 poäng, Knickedick kom tvåa. Alltså var det inte alldeles lätt för fullblodsproffsen heller denna gång. Grattis säger vi, och ser fram emot 15/4 då vi återigen utmanar restan av stan!

Waterboys hade förresten med en låt i quizet. Den var bra.

/Oz

2 kommentarer:

  1. Intressanta bloggversioner av denna mkt dramatiska kväll! Eller intressanta segraranalyser iallafall.

    http://mlie.blogg.se/2009/march/liveblogg-fran-mkt-dramatiskt-tillfalle.html

    SvaraRadera
  2. (ännu en segraranalys, fast på samma tema som den förra: http://otherstories.blogg.se/2009/march/musikquiz-och-misslyckad-rullgardinsupphangni.html )

    SvaraRadera