söndag 22 februari 2009

Hello Saferide

Hank har i ett tidigare inlägg nämnt de två icke-skidlöpande medlemmarna i KanonerZ trevliga onsdagskväll på Flygeln i sällskap med Hello Saferide och hennes kumpaner. Här följer min recension av spelningen.

Uppvärmare var Panter http://www.myspace.com/pantermusic som levererade en rad fantastiska popdängor som med all säkerhet kommer att spelas en del på P3 framöver. Musikaliskt är de närbesläktade med det danska bandet Mew för er som hört dem. Tyvärr led de som alla förband av dålig ljudinställning men det hindrade inte de trevliga popmelodierna att tränga igenom.

Bäst: Taste like yellow
Sämst: Ljudet

Rapporterna från Munken var att Hello Saferide och bandet verkade lite trötta innan spelningen och det avspelgades lite på spelningen. Det tog aldrig liksom fart. Även här handlar det om trallvänliga popdängor av klassiskt märke men nu med ett ljud som var fantastiskt bra. Allt var paketerat snyggt och prydligt men saknade det där extra man efterfrågar av livemusik. Att bara bränna av låtarna från skivan räcker inte till mer än godkänt.

Bäst: Ljudet och rösten.
Sämst: Man fick vad man väntade sig, varken mer eller mindre och så spelade de inte Highschool Stalker.

/M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar