onsdag 25 februari 2009

Det var här det hände

Platsen är Cafe Broadway på Bråddgatan, Norrköping. Framför oss står en Texaco bensinpump och en Jukebox som fungerade ett tag men alltid spelade flera låtar i rad istället för bara en. Kultur är bara förnamnet. Ironiskt nog bloggar vi i Stereo! Lite som knatte-fnatte-tjatte, fast två. Skriver vi varannan mening, medan de spelar Blue Moon på LP-spelaren bakom oss.

Som Eldkvarn, sitter vi nu på dessa stolar, dricker den svarta saften och bloggar. Härligt. Vi är helt synkade i våra tvär-randiga t-shirts. Lagom revoltärt och franskt (Je-mapélle!) ; blogg-fit. Är det ett ord? Nu är det! Ha!

Snart inträder förvisso den första vårmånaden och stadens pojkar och flickor kommer glatt bege sig ut i solens slickandes på årets första glass. I enlighet med riktningen på våra tröjors ränder känner vi därför att vi måste rekommendera vad som varje år kommer att vara årets höstlåt: Opeth - Harvest. Ska avnjutas med hörlurar och en kopp te i favoritfåtöljen...

Till alla dans-sugna tipsar vi även om slagsmålsklubben - sponsored by destiny.

På fredag åker Kanonerz (minus Timell-mackan) till Mosebacke för Fight Club, 6 band under samma kväll! På lördag lockar Laleh med konsert på Borgen.. Gud.

Nu är det Fleet Foxes på LP, vi är kluvna. Som Borka-rövare på heroin.

Roger över, roger ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar