tisdag 16 februari 2010

Quiznight - ett sammandrag

Vi har quizat igen, det är ju liksom det vi gör. Dock inte med så stor framgång. Uppladdningen var inte den bästa, Hanky saknades (även om Jaymz ersatte med den äran) och resterande Kanoner var sena till Munken efter skidåkning så maten satt kvar i struparna när quizen startade.
Väl igång avslöjades återigen vår kollektiva svaghet på 60-och 70-talsrock. Det var mycket av den varan. Egentligen kan man nog säga att mitten av 80-talet och framåt behärskar vi, dvs. med start då vi började lekis och därmed började lyssna på rock, men musikkartan daterad före det har sina fläckar.
25 poäng lyckades vi skrapa ihop tror vi och var därmed inte ens nära pallplats på 29p. Vann gjorde Xtärna Konzultär och tog därmed sin första intäckning. Grattis!

Quiz är ju inte allt, vi får trösta oss med att La Roux, The XX och Radio Dept. är klara för WoW i sommar. Smaskig förväntanskaramell det!

/Maco bakom tangenterna

1 kommentar:

  1. Hmm sover Oskar Engberg under quizet?
    Ser ONEKLIGEN ut så på bilden på munkens hemsida... Får vara nog med den här träningshysterin som pågår. Den tar ju krafterna på våra players!!

    Tur att jag kommer hem snart och mobiliserar lite lättja och livskvalitet (mat+vin/öl).

    /Henrik

    ps. Rätt bra jobbat ändå, med 25 pinnar..

    SvaraRadera