torsdag 11 juni 2009

Spring and summer

* Ligger i fåtöljen, käkar non-stop och lyssnar på bossen. Inte så pjåkigt! Håller mina tummar för ett utökat invånarantal i Kanonerzhuset (Nya Rådstugugatan 13) och funderar på lease-bil.


* Just ja - det var ju quiz igår! Ska inte avslöja för mycket, Oskar var inte med och vi har fixat så att upp till 7 personer kan tävla i månadens Q under veckans stug-boende på landet! Det var en svår omgång där albumframsidorna var tillbaka efter att ha varit utbytta mot texter under förra quizet.. H, M och A-S slutade tillslut 5:a efter (som vanligt numer?) både Haters och Knickedick.. Tvåa kom ett gäng tjejer som vi inte tidigare siktat och vann gjorde generation Hagge Geigert, som åter gjort en bra tävling! Grattis säger Kanonerz, där var vi faktiskt i lä!
Kvällens mest spännande 10-minutersperiod utspelade sig dock en knapp stund innan då Skönheterna summerat ihop till imponerade 22 poäng, och vi hade 19 tummar i luften... Ajdå, skulle vi verkligen behöva bjuda till med Toga-fest med Opa-Opa och Ouzo? När speakern (DJ Janson) proklamerade att han ikväll skulle redovisa topp 5, var jag övertygad att Skönheternas 22p skulle räcka dit. På 20,5 poäng trillade tydligen Kanonerz in på 5 plats, vi suckade och såg lagerbladskransar framför oss... Men! På 4 plats kom Haters med 26 poäng! Ojdå! Skönheterna hade visst räknat fel... (Hehe) Så vi gick trots allt med ganska höga huvuden ut från Munken nynnandes på svennelåtar som troligtvis blir temat på den fest som vi förväntar oss att skönheterna kastar till vår ära! Varje gång Bon Jovi hörs blir det viol-shots! Eller dillchips..
Hur som helst en otroligt trevlig kväll, och ett ärligt "bra jobbat!" till Skönheterna som faktiskt bara var 1,5 poäng efter oss.. Det blir mindre och mindre avstånd, kanske tur att det är sommaruppehåll så vi kan träna!

* Ikväll genrep med boysen inför lördag. The plot...it thickens.

* Svarar vi inte i telefon så kika in och kolla om vi är på munken! Chansen är stor...


*Är det inte mycket mer reklam på Spotify nuförtiden? Senaste dagarna har det ballat ur rejält, vad händer? Ska man punga ut med 99 pistoler nu kanske...

* Vi ses!

/H


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar