torsdag 27 maj 2010

Det är sommar!

Ni kanske trodde att sommaren definieras utifrån hur mycket solen skiner eller hur varmt det är i medel eller något annat tjafs?
Nänä - det är sommar när aktiviteten på Kanonerz-bloggen är noll! Det har den varit nu ett tag och det var alltså kick-off:en på sommaren. I och med El Maco´s inlägg är den invig. Vi säger så - då är det så! Varsågoda, Kanonerz ger er sommaren!

Hursomhelst.

WOW är spikat sedan 2 minuter efter Teddybearsspelningen i augusti -09 och nu är det nära biljettköp. Line-up:en börjar ta sig på riktigt och ingen är orolig för att man ska behöva stå och titta på klockan under festivaldagarna.

Macarena och El Hanko uppbackade av Östergötlands Finest (Eva, Sara och Jennie) drog på miniturné här om helgen! Lycko-pendeln till Linkeboda för att belägra NH - Nationernas Hus. Mitt i studenternas högborg beställde vi in vildsvin och mjöd tills vi knappt kunde stå! Men då! Fick vi vi nya krafter till Billie the Vision and the Dancers! Detta var givetvis huvudmålet för resan, som trogna läsare redan listat ut, och visst fick vi valuta för pengarna! (Det var ju billigt). Många favoriter kom med, jag och Eva var dock överens iaf :) Maco saknade helt befängda låtval och Jennie hade redan gått hem till förmån för löp-sömn (don´t ask).

Mycket lyckad kväll!

Imorgon är det Span(s)kfest hos Sara! GRYMT!

Lördag drar Kanonerz med entourage till skärgården - men vi kommer tillbaka (om inte Katla vaknar...) !!!

/Äjdsch to the Änn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar