måndag 14 september 2009

Nytt en måndag i september

Måndag. Vaknar och vill inte gå upp. Vill ligga kvar bredvid den underbara kvinna som unnar sig en extra snooze under mitt täcke när jag ranglar upp. Finner en fästing på insidan av låret i badrummet. Maco underhåller med crazy cracks på måndagsmötet och tvingar john blund att misslyckas med sin fästingliknande plan. Tar en dubbel fulkaffe och får ett ståbord. Kör lite upp och ner med det.

Lunchen är en sexig mix av stekt strömming och potatismos i en plastbytta. Tar en väl avvägd lättöl till det. Piggnar till. Har möte på slottet med en jänkare. Han pratar pounds och inches, jag mm och newton. Trevligt och misslyckat.

Somnar gott till Annika Norlin på bussen på vägen hem. Äter lite fil och cyklar till Vrinnevi med min tjej. Joggar en runda och cyklar sen förbi Lägenheten (tro det eller ej, INTE på Knäppingsborgsgatan) på väg tillbaka.

Undrar om man kan äta fisk till potatis en gång till. Kommer fram till nej, men gör det ändå. Struntar i att diska. Tar en öl till maten, piggnar till. Hamnar i soffan med Bob Marley och fotbollskväll.

Bjuder på en enastående låt, i grunge-tappning.


Annars ser vi fram emot quiznight på munken i veckan och Busta Rhymes på Otten till hösten!

Hank

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar