lördag 5 december 2009

Skidhelg, dag 2

Klockan ringer 07.45 och vi studsar upp ur sängarna med onda ljumskar, matta armar och ett iiiiinormt skidsug. Idag ska vi göra vad vi kom hit för, åka skidor i vacker vinternatur. Det märks att det är ett sporthotell vi bor på, inte för att här vimlar av gäster (det är bara vi!) utan för att frukosten är top class ranking. Gröt, ägg, juice, kaffe (viktigt) och allt annat man vill ha.

Under natten har det snöat lite grann, termometern visar -2°C och vi delar ett 1.08 km långt spår tillsammans med en bunt hänsynslösa skidjuniorer från Hagfors. Givetvis visar vi var skåpet ska stå och forsar fram i spåret. Ett pass på förmiddagen och ett på eftermiddagen vart det idag. Totalt 49 varv fram och tillbaka fördelat på tre Kanonerzmedlemmar, strax över ett Vasalopp i km räknat. Om tre månader ska vi klara av det på egen hand...

Både idag och igår har vi följt upp skidträningen med bastu och det är en oerhört skön känsla att sätta sig i hettan med en kall Guldöl. Dock rinner energin ur en snabbare än Guldölen rinner ner i strupen (5 min). Men lite pingis och en fantastisk hajdokumentär har iaf orkats med ikväll.

Imorrn, avslutning på träningslägret! Vi är snabba nu.

/O

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar